2014. március 31., hétfő

1.rész - A kezdet

Sziasztok:) olvassátok..remélem tetszik..iratkozzatok fel,vagy komizzatok :)Jelezzétek,ha rendszeresen olvassátok:)Köszönöm:)

Egy ember életében, sok változás történik...csalódások,botrányok,meglepetések, és csodák.Hisz vannak még azok is,de egyet soha ne felejts el: soha ne add fel..! ilyen például egy 17 éves Felice nevű lányé.. ki egy kisvárosban lakik, egy nagy házban családjával.1 testvére van: Kathrin..ki 13 éves.
  Felice 7 évesen talált az utcán egy fehér kutyát,akit hazahozott.Szülei nem örültek neki, de mivel kitűnő tanuló volt megengedték. A  Molly nevet kapta.. 9 évesen meghalt a dédimamája..ez miatt pszichológushoz kellett járnia,ugyan is ő volt az aki őt támogatta mindenben,vele volt egész nap, és szinte már hozzá volt nőve. A jegyei romlottak. Egy idő után szülei megfenyegették,hogy ha nem szedi össze magát,fél évre olyan suliba küldik,ami 670km-re van a városuktól és semmi barátja nem lenne ott. Megpróbált jobb tanuló lenni,de 6.-ban újra rontott.. Szülei már mindent lebeszéltek,de ő az indulás előtt egy  nappal megszökött. 2nap után visszajött.Fél éves büntetés után,minden rendbe jött,és az egyik régi barátja Zayn segítette a tanulásban,bár nem sok szüksége volt rá,hisz ha volt szorgalma, gyorsan tanult.Ezek után példás tanuló lett újra. A testvére is ügyes volt..Taníttatták,rendszeresen járt külön órákra. Most a legjobb barátnője 2 éve egy városi lány.,Eleanor. Egy osztályba járnak,a Wolden iskolába. Az apa igen nagy szigorban tartja a két testvért. Kathrin egy nap a suliból 2 órával később ért haza,ugyanis Felice elfelejtett érte menni.Anyja megkérdezte miért, de ő csak annyit mondott,hogy fontos dolga volt..Kathrinnek míg várakozott volt ideje egy kis beszélgetésre barátaival.. Oda ment hozzá Eleanor barátja,Louis ki éppen arra járt. Leültek beszélgetni.
Egyszer Lui elkezdte kérdezgetni a  lányt ,hogy tetszik-e neki valaki a suliból,de ő nem mert róla beszélni.Félt,hogy szülei megtudják,vagy testvére fogja ez miatt leszidni.mert úgyis kiderülne. Nagy nehezen,kinyögte ,hogy az egyik felsős,16 éves fiú tetszik neki,ki mindig vele/velük szokott lógni,de hát nem tudja,hogy lehet-e köztük valaha valami. Louis nem is kérdezgette tovább,hisz látta mennyire gyötri szegény lányt a téma,így gyorsan átváltotta a beszélgetést  a jegyekre. Közben,a suli parkban sétálgattak Felicet várva, majd hosszas idő után Lui úgy döntött hazaviszi Kathrint kocsival..
Felice pedig ez alatt a könyvtárban volt,hisz az egyik angol tanárja hívatta oda egy megbeszélésre. Pályázatot ajánlt neki,amivel másfél hónapig tanulhat kint külföldön,pontosabban Madridban,olyan év vége fele,de ehhez feltételeket is kapott.: Minden héten 2 órát kell segítenie valamilyen munkában az önkormányzatnak és még az utat is fizetnie kell.Még nem merte megkérdezni a szüleit,ugyanis most akarják felújítani a házat. Este, Felice és Eleanor Luival kimentek az egyik város közeli tóhoz. Nagy beszélgetésben voltak éppen..mikor arra jött Zayn is a pizzás kocsival..mivel pizza futárként dolgozik diákmunkában.Szóval csatlakozott hozzájuk és a fél kaját fel is zabálták. Közben Felice egy sms-t kapott édesanyjától,hogy sürgősen haza kell mennie. El is indult..a többiek még ottmaradtak egy kicsit. Otthon az a "meglepetés" fogadta,hogy a nappali ablak kivan törve., de csak Kathrin volt otthon.. meglepődött arccal megkérdezte,hogy mi történt,..és azt mondta,hogy valami idegen kapucnis fiúk,megdobálták a ház falát sörös üvegekkel,és az egyik épp az ablakot találta el.Nem tudom kik lehettek azok,hisz sötét volt/van,nem láttam a fejüket.,anya gyorsan hagyott neked egy üzenetet,majd kiszaladt a kapun,gondolom utánuk,de azóta még nem jött vissza........