2014. április 2., szerda

3.rész- Szerencsétlenség

 Másnap Felice fáradtan kelt fel a hosszú éjjeli beszélgetés után,így az első órán kicsit késett. Suliba összefutott Selenával,egyik barátnőjével,és meg is kérdezte tőle,hogy átjön-e délután. Azt mondta igen.
Földrajz órán kihívták Zaynt felelni.
-Na és mik Amerika nagy tájai? -kérdezte a tanár
-Öhmm..ömm.. -végül párat kitalált.
Óra felénél egy lány telefonon mutogatott körbe egy vicces képet.,  Eleanor és Zayn röhögcsélni kezdtek Felice-el ..Természetesen megint Zaynt szúrták ki.és megint kihívatták .Olyanokat kérdezett a tanár,hogy fogalma se volt róla.Utána leülhetett. Majd a tanár azt mondta:
-Ha még egyszer szemtelenkedtek és röhögcséltek itt nekem esküszöm leküldetlek az igazgatóiba.
A gáz az volt,hogy a tanárnőnek szétállt a haja,és úgy nézett ki ,mint egy varangy miközben beszélt.,így hát nem sok kellett,hogy szétröhögjék magukat. Felicere  ránézett és megrándult a gyomra,hogy mi lesz majd,ha leküldeti az igazgatóiba,de semmi baj nem volt ,a tanár tekintete is gyors elmosolyodott..
Ebéd után mindenki hazament,gyors tanultak,megcsináltak mindent, majd Felicehez mentek. Míg ő előpakolt a konyhában,addig testvére fogadta a többieket. Ott volt már ,Zayn,Selena, és Eleanor,mikor Brain kopogtatott az ajtón. Kathrin nagyon meglepődött,hisz ő Oliver egyik legjobb barátja,és eléggé jó érzéssel töltötte el. Valószínű ,hogy Zayn hívta meg,hisz ő jóba van vele. A szülők nem voltak otthon,így zavarás nélkül tudtak pizzát sütni. Kathrin is próbált mindenben segíteni,jól összehaverkodni Brainnel,hogy jó benyomása legyen róla. Bár kicsit zavarban is volt,de próbált,vele beszélgetni.Az első adag amit megsütöttek odaégett,majd a másodiknál elfogyott a hozzávaló.Gyorsan Zayn elugrott a boltba érte,de mikor megpróbálták harmadjára újra sütni akkor az egyik kellék zacskója lyukas volt,így szétfolyt az egész.
Feltakarították,és gyors tempóba betettek egy másik adagot a sütőbe,de mind hiába hisz véletlen valaki neki dűlt, a gombok elállítódtak..és a sütőnek kampec lett.Szóval mind hiába volt ez az egész,ez a terv nem vállt be.
-Ennyi,végem.Tiszta balszerencsés vagyok.elveszítem az állásom,nem lesz keresetem se..-mondta Zayn csüggedten.
Összepakoltak. A maradék felesleges kaját odaadták Mollynak,ki jó ízűen elfogyasztotta. Később Kathrin elvitte sétálni,útközben találkozott barátnőjével,kivel hosszasan elbeszélgetett. Elmesélte a mai napját és ,hogy Brain is ott volt náluk,majd a lány is újabb infókat mondott neki Oliról,mint pl,hogy holnap nem jön suliba ,mert beteg lett,de 3nap múlva focimeccse lesz amire minket is meghívott,beleértve téged is. Kathrin rögtön elpirült.Zayn még náluk felhívta a főnökét,aki kirúgta,majd mindenki elment. Este Felice már nagyon álmos volt,így elindult aludni,de még mielőtt elaludt volna,kapott egy üzenetet,amit  a tanárja küldött,hogy mennie kell reggel 6-ra ki a tó mellé az erdőbe fát gyűjteni az önkormányzatnak segítségül.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése