2014. április 7., hétfő

4.rész -Félelem

 Felice másnap kora reggel felkelt, és elindult a tóhoz.Azonban útközben összetalálkozott Eleanorral,ki épp suliba tartott,és azt mondta:
-2 napja kihányom amit eszek,nehezen veszek levegőt,..és még a fejem is borzasztóan fáj!
-Menj el orvoshoz?! -tanácsolta Felice.
-Elmentem,de nem tudják megmondani mi bajom van. -mondta szomorúan.
Majd elköszöntek egymástól,mert lassan becsöngettek. Felice már kiért a tóhoz. Ott várta egy nő,ki elmagyarázta neki,mit hogy kell,és beküldte az erdős részre fát szedni, és csalánt irtani.A parttól már 35 méterre járt. Szépen szedegette őket egy nagyobb kosárba,mikor egyszer mellé nyúlt,és egy csalán megcsípte.Elment valami nagyobb levelet keresni,amivel betekerheti.A nagy sűrűjében,hol a lomboktól a napsugár csak néhol tört be, kisebb szürkeség volt.A bokrok közt,mélyen, elmerülve sétálgatott mikor valami elsuhant a háta mögött.Nagyon beparázott,majd vicsorgást is halott. A pánik kerülgette,mikor a levélkupac közül,egy éles szem tekintett rá.
Felice hátrálni kezdett lassan,majd elkezdett futni..,de az a félelmetes állat ami egy vérengző kutya volt, kiugrott és utána eredt. Csak futottak -futottak,majd már a tó szélén voltak.A kutya szétharapta a nadrágjának a szárát. Felice megcsúszott egy sáros részen..és egyenesen a hideg tóba esett. A 'vad'állat elszaladt,majd ő is kimászott a vízből.Az eszközöket és a  gyűjtött faágakat, lerakta oda ahova kellett. Nagy nehezen haza ment,és átöltözött. Mivel kicsit melegebb volt az idő,nem fázott meg, és 4. órára már be is tudott menni.
Kathrin közben angol órán ült, de nem érdekelte,hisz nagyon unalmas volt, inkább Oliról álmodozott,majd párperc után ténylegesen be is aludt. A tanár oda ment  és egy nagy pálcával rásuhintott a pad szélére.Gyorsan felijedt szép álmából,majd félő arccal felnézett. Egy 1-essel könnyen megúszta,de félt hazamenni. 3 fele jött érte Felice. Beszállt a fekete kocsijába ,majd elmesélte neki.Testvére nem tudott rá mit mondani,de azt mondta ,hogy segít anyáék lenyugtatásában.Otthon kapott 2 hét szobafogságot.
Majd este üzenetet kapott barátnőjétől,hogy holnap késő délután találkozzanak a parkban,mert van egy kis meglepetése.Nem bírt nemet mondani,így a válasza ez volt:
"okés, de ha egy kicsit kések bocsi,majd elmesélem"
Másnap délután mindenki otthon volt ,az apa kivételével,mert ő dolgozott.  Később az anyjuk kiment  a kertbe gyomlálni , a tesója pedig a szobájában volt elfoglalva.Ő pedig bekapcsolta a zenét a szobájában,hogy úgy tűnjön mintha otthon lenne,majd lement a nappaliba ,és mivel az ajtójuk zárva volt,tuti meghallották volna,hogy elmegy valahova,így kimászott a nagy ablakon,mivel az nyitva volt,és gyorsan elindult.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése