2014. április 1., kedd

2.rész

 Kathrin és Felice elindultak anyjuk után,és meg is találták egy hangyás fához kötözve. Kiszabadították ,majd hazavitték. A hidegben elég sokat volt kint,így meg is fázott, lefürdött ,utána bele  bújt a jó meleg ágyba és a lányok teát is főztek neki.El még lefekvés előtt felhívta Felicet ,hogy mi volt az ilyen sürgős..Apjuk hajnalba ért haza a munkából.Másnap a lányok elindultak suliba,közben otthon megcsináltatták a szülők az üveget. Kathrin suli után elment barátjaival,köztük Oliverrel  focimeccsre. A lelátón ültek így 4-en,majd mikor a másik kettő elment patti kukit venni,kettesben maradtak.
-Te sportolsz?-kérdezte Kathrin ,kicsit félve,remegve.
-Igen,én is focizok.És te?-mondta Oli
-Az jó,..hát én mostanában hagytam abba a lovaglást.
-Miért?
-Hát,sok a tanulnivaló:/
-És van valaki aki tetszik neked?-kérdezte mosolyogva
-Hát..,akad.:)-válaszolta bepirult fejjel Kathrin.
Ekkor visszajöttek a többiek,pont mikor Oliver mondani kezdett volna valamit.. Fél 6 fele mennie kellett,hisz jött Felice érte.Oli kikísérte őt a kapuig,majd kapott tőle egy ölelést búcsúzásként.Otthon a vacsora közben, kezdte el elmesélni a pályázatot Felice a szüleinek. Apja először azt mondta,hogy majd még megbeszéljük,de anyja közbeszólt,hogy ez egy igazán nagy lehetőség,nem szabad kihagynia. Nagyobb feszkóra számított,de hát könnyen megúszta.Eközben megcsörrent a telefon. Felicet keresték. Zayn volt az,hogy óriási nagy bajban van.
-Mi az?? -kérdezte ijedten Felice
-A munkahelyről hívtak,hogy elfelejtettem kiszállítani a pizzákat.
-Amiket mi megettünk? 
-Igen,azokat.
-És mi lesz?
-Hát azt mondták,ha szállítok nekik egy újabb adagot 2 napon belül,elvan felejtve..de másik esetben kirúgnak.
-Akkor megoldhatjuk!-válaszolta Felice örömmel 
-Mégis ,hogy akarsz sütni annyi pizzát 2 nap alatt? -mondta csodálkozva
-Úgy,hogy holnap délután 5kor találkozunk itt nálunk, és még aznap este kihordjuk közösen,csak szólj másoknak is ,hogy segítsenek. Én is próbálok
-Okés,nagyon köszönöm..Holnap beszélünk..
Majd letették a telefont,és Felice,visszament az asztalhoz,de látta,hogy már elpakoltak ,így felment a szobájába. Este, hajnali 2-ig beszélgetett Zayn-el és El-el. Kathrinnek pedig egészen addig amíg el nem aludt Oliveren járt a gondolata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése